Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Askøy Soneterapi

Soneterapeut / Muskelterapeut Cecilie Sannes Tlf. 93 41 06 94

Soneterapi

Øreakupunktur

Muskelterapi / Klassisk massasje

-Balanserer kroppens naturlige ressurser.

Soneterapi:

Er en gammel behandlingsform der en utfører en bestemt trykkmassasje på soner som finnes på føttene. Sonene gjenspeiler kroppens organer og kroppsdeler, og brukes for å gjenopprette balansen fysisk og psykisk. Ved å stimulere sonene, kan blokkeringer og stagnasjoner løses opp slik at den naturlige sirkulasjonen av energi, blod og lymfe opprettholdes og kroppen regenereres mer effektivt. Dette kan være positivt for immunsystemet og ha en forebyggende og utrensende effekt. Behandlingen kjennes avstressende og beroligende, og brukes ved akutte og kroniske lidelser, samt forebyggende, eller bare for økt velvære.

Muskelterapi / klassisk massasje:

Er en dyp muskelmassasje kombinert med triggerpunktbehandling og terapeutisk muskeltøyning. Behandlingsmetoden bedrer bl.a. blodsirkulasjonen, løser opp muskelspenninger, lindrer smerte og gir økt bevegelighet. Muskelterapi kan brukes både forebyggende og behandlende.Triggerpunkter er et hyperirritabelt punkt i en spent muskelstreng. Dette fører ofte til at det oppstår smerte et annet sted enn akkurat i punktet. Terapeutisk muskeltøyning brukes for å normalisere bevegelighet og funksjon i muskler. 

Øreakupunktur:

Kan være effektiv behandlingsform der man setter nåler i ørebrusken etter et visst system for å påvirke den menneskelige organismen. Den benyttes ved mange akutte og kroniske plager, f.eks. smerte, søvnproblemer, betennelse, m.m. Øreakupunktur kan med fordel benyttes sammen med soneterapi og /eller muskelterapi. 

Behandlingene er brukt ved plager som f.eks:

*Hodepine * Hormonforstyrrelser * Menstruasjonsplager

* Infertilitet *Hetetokter * Muskelplager * Eksem * Allergier

* Mage / Tarm lidelser *Urinveisinfeksjoner * Stress / Uro

* Søvnproblemer * Væskeansamlinger * Sirkulasjonsproblemer

* Bihulebetennelser * Immunsystemet *Forebyggende * Lav energi *Velvære m.m.

Antall behandlinger er avhengig av hvor lenge ubalansen har vart, alder og almenntilstand samt sykdommens art.

Den første behandlingstimen ønsker terapeuten å kartlegge klientens helse, det kan inkludere bl.a. søvnvaner, symptomer man lider av, sykdommer, og evt. medisiner en bruker. Etter behov utføres kliniske tester for å finne årsaken til evt. smerter, og for utelukke nevrologiske forstyrrelser.

I likhet med andre utøvere innen medisin, har vi taushetsplikt.

Askøy Soneterapi

Soneterapeut / Muskelterapeut

Cecilie Sannes

Tlf. 93 41 06 94